0 0
Read Time:2 Minute, 52 Second

LOGO BRICOJA BUITEN ACTIVITEITEN

NIETS IS TE GEK…
U VERZINT, WIJ ORGANISEREN..
WIJ VERZINNEN, U BELEEFT

Personeelsfeesten, attractieverhuur, familie dagen, teambuilding, vrijgezellenfeesten…..Het organiseren van het leukste bedrijfsuitje, de gekste vrijgezellen dag,  de beste familiedag en het bruisendste themafeest, gezellig verjaardagfeest of een te gek schoolreisje kan nu beginnen! U hoeft niet verder te zoeken!

Naast het organiseren van activiteiten bieden wij ook diverse attracties zoals springkussens, tenten, oudhollandse spelen, klimwanden, bierfietsen, hobbelfietsen en sport en spel materiaal te huur aan.

NIETS is te gek.. U verzint, wij organiseren het.. Wij verzinnen, u beleeft het.

Personeelsfeesten, attractieverhuur, vrijgezellenfeesten

 In het mooie Gelderse landschap in de omgeving van de oudste stad van Nederland ‘Nijmegen’, verzorgt Bricoja samen met u en voor u een geweldige dag vol actie, creativiteit, teambuilding, lol, muziek en lekker eten. Gevarieerde programma’s. Alles draait om plezier en beleving. Welkom bij Bricoja!  Voor personeelsfeesten, attractieverhuur en vrijgezellenfeesten.

Geef aan wat u precies verwacht tijdens uw personeelsdag. Heeft u een idee, dan passen we dat aan bij bestaande arrangementen of we maken samen met u een totaal nieuw programma. n Bricoja maakt gebruik van haar eigen activiteiten, maar treed ook op als evenementenmakelaar. Ons team regelt de activiteiten die u wilt hebben.

Heeft u geen idee. Wilt u wel een geweldige activiteit voor uw personeel?  Op onze site staan verschillende vaste activiteiten waar u uit kunt kiezen .

Actief

Voor de actieve gezelschappen zijn er Schotse Hooglandspelen.
Een uitdaging op sportief gebied. Leuke actieve maar vooral gezellige spelen. Aangepast op de groep.  Boomstam werpen, Whisky emmer tillen, Scottish Bal Game en de drunken Sailor test. Prijs vanaf 27,50 euro per persoon.

scottish games
scottish games
voor vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest, teambuilding maar ook geweldig voor familiefeest

Relax

Gaat u voor lekker relaxen met goede muziek?  Ontspannen met een geweldige barbecue en het gevoel van lekker op vakantie zijn. Kijk dan eens naar ons  ‘Het foute kroegfeest’ het arrangement wat helemaal bij u past. Lekker bingo spelen, sjoelen, relaxen of dansen en karaoke tijdens het foute uur. Vanaf 79,- euro per persoon. Dit is een kleine greep uit de thema-evenementen die Bricoja biedt.

klimwand nijmegen 4 daagse ,9 meter hoog
klimwand nijmegen 4 daagse

Vrijgezellig

Voor de vrijgezellengroepen bieden we na afloop de cocktail-libre-party of de Koning biertapper-wedstrijd. Naast deze thema”s verzorgt Bricoja teambuildingsmiddagen en sportdagen, maar ook survivalmiddagen, fietsroutes, mountainbiketochten, kano- en vlotvaar evenementen, boogschietclinics en regelt voor u de catering en vergaderzalen.

De begeleiders van Bricoja zijn ervaren recreatiesportleiders die elk evenement of activiteit tot een beleving maken. Heeft u nog meer vragen, neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Bereikbaarheid: U kunt ons telefonisch bereiken op 0243227229 of mobiel 0650432462.Mocht er niet worden opgenomen dan kan het zijn dat iedereen bezig is het met organiseren en begeleiden van een evenement. Spreekt u dan gerust en boodschap in, wij bellen u terug. Appen en mailen mag en kan ook,  mailen op info@bricoja.nl of contact opnemen via onderstaand formulier. De app zien wij heel vaak per dag dus wilt u ons direct spreken app dan bellen of appen wij u terug. 

Bricoja b.v.

kantooradres: Kabelgas 19

6511 WE Nijmegen

bank: NL21INGB0007743055

KVK 100043214

BTW: 8198.40.555.B.01

Contact:

info@bricoja.nl
06 504 324 62
06 201 96 176

 

  Contactformulier

  Naam*

  E-mail adres*

  Adres*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoonnummer*:

  Aantal personen:

  Gemiddelde leeftijd van de groep:

  Gewenste datum:

  BoekingOfferte

  Vragen/opmerkingen

  captcha

  Vul bovenstaande code in

  * = Verplicht om in te vullen.

  gezellig outdoor experience
  gezellig outdoor experience

  About Post Author

  admin

  Happy
  Happy
  0 %
  Sad
  Sad
  0 %
  Excited
  Excited
  0 %
  Sleepy
  Sleepy
  0 %
  Angry
  Angry
  0 %
  Surprise
  Surprise
  0 %

  Door admin