HANDBOOG EN KRUISBOOGSCHIETEN

HANDBOOG EN KRUISBOOGSCHIETEN
Duur: 1,5 UUR
Aantal Personen: 10 *
Leeftijd: V.A. 18
Plaats: Nijmegen
Prijs: 19,35 p.p.

*De prijs is berekend op dit aantal. Kleinere groepen zijn ook van harte welkom

kruisboogschieten personeelsfeest bricoja
kruisboogschieten bricoja

BOOGSCHIETEN

HANDBOOG EN/OF KRUISBOOG

Niet geschoten is altijd mis! Waan u in de wereld van Robin Hood, waarbij u de beginselen van het handboogschieten leert.

Onze enthousiaste instructeurs vertellen u in een korte uitleg alle tips, trucs en veiligheidsinstructies van het handboogschieten waarna u en uw collega’s, familie of vrienden zelf aan de slag gaan.

De echte uitdaging bij handboogschieten is natuurlijk het schot in de roos, maar u begint rustig met rde opdracht om het blazoen te raken. Al gauw zal het schieten met de handboog een vertrouwd gevoel geven

De deelnemers schieten op diverse doelen. Hierbij valt te denken aan een gewone schietschijf, ballon of appel. Wie de meeste punten heeft behaald heeft dit spel gewonnen. De deelnemers schieten als eerste met een Handboog.

HANDBOOGSCHIETEN
HANDBOOGSCHIETEN

Na een aantal x oefenen doen we een wedstrijd. Na deze strijd krijgt u de kans om met een kruisboog te schieten. Makkelijker?? of juist Moeilijker!..

Boogschieten is een leuke activiteit die ook goed te combineren is met andere kleine activiteiten of als vergaderbreak te boeken is.

BOOGSCHIETEN
BOOGSCHIETBAAN

Waar

Onze outdoor locatie bevindt zich 10 minuten van centrum Nijmegen, waar we verschillende mogelijke vergaderzalen hebben.

  Contactformulier

  Naam*

  E-mail adres*

  Adres*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoonnummer*:

  Aantal personen:

  Gemiddelde leeftijd van de groep:

  Gewenste datum:

  BoekingOfferte

  Vragen/opmerkingen

  captcha

  Vul bovenstaande code in

  * = Verplicht om in te vullen.

  admin