Voute Camping/Kroeg feest

Voute Camping/Kroeg feest

foutkroegfeestDuur: 3 uur
Aantal Personen: minimaal 30 personen *
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Plaats: n.v.t.
Prijs: 45,50 p.p. incl BTW, excl. dinner/barbeque
* De prijs is berekend op dit aantal. Kleinere groepen zijn ook van harte welkom

DE VOUTE CAMPING/KROEG FEEST
proud to be fout!

Op een gezellige locatie midden in het centrum van Nijmegen Staat ons Voute Cafe.

Heerlijk met zijn allen naar een feestkroeg toe. Bij aankomst wordt u ontvangen door Harry en Barry in een oud bruin cafe.

Harry en Barry hebben dit cafe overgenomen en willen er een voute kroeg van maken.Wie van u past zich het meest aan, aan dit beetje ordinair maar zeker gezellige Cafe.

Gezellig Disco Bingo spelen, luisteren naar  Nederlandse muziek, uit je dak met de Raad dit lied, met je purmi in de wind, je gouden ketting om je nek en op je croks meedoen aan een Karaoke-show. Dit is het typische Voute cafe feest.

Voute Kroeg feest
Voute Kroeg feest

GEDC0613 IMAG0018 IMAG0022

Trek je mooiste blouse aan en laat al je borstharen naar buiten komen.  Hang al het goud dat je hebt om je heen en het feest kan beginnen. Voor de ladys een minirok of gewoon een purmi en veel make-up. Alles wat typisch Vout is wordt extra overdreven op dit feest. Een barbecue en Voute muziek. Wie ziet er het mooist uit en heeft zich op en top op dit Voute cafe verkleed en wint onze echte proud to be fout prijs..

Uw gasten worden uitgedaagd om zich in te leven in het Proud to be fout thema en ook zo gekleed te verschijnen in ons cafe of op de camping. Zowel crokes,joggingbroeken als foute glitter en glamour kleding worden zeer gewaardeerd door de nieuwe Bar eigenaren.

Catering:Barbecue classic de fiets: incl. 2 drankjes

– Schouderkarbonade gemarineerd – vleessalade

– Speklap gemarineerd

– knoflook/cocktailsaus

– Kipsaté aan stokjes – stokbrood

– Hamburger gekruid

– Barbecue worst

admin