CORONA PROOF UITJE BEDRIJFSFEEST/ TEAMBUILDING “Ieder zijn Vak”

CORONA PROOF UITJE BEDRIJFSFEEST/ TEAMBUILDING       “Ieder zijn Vak”

“IEDER ZIJN VAK” FIETSTOCHT

IEDER ZIJN VAK…
EEN UITDAGINGENDE  CORONAPROOF BUITENACTIVITEIT
Fietstocht Nijmegen

U wordt ontvangen in het centrum van Nijmegen. Hier staan onze fietsen voor u klaar.  Na ontvangst met koffie, thee en gebak starten we met het uitdaag spel IEDER ZIJN VAK. Na de eerste ronde wordt u in groepen gedeeld en meegenomen naar het beginpunt van de fiets route. Hier ontvangt elke deelnemer een snacktas en dan begint de gezellige ontspannen tocht. Bij diverse stop punten in de route gaat “Ieder zijn vak” verder en zullen we in diverse uitdagingen er achter komen wie uiteindelijk zijn “VAK” waardig is.

Bij: ”IEDER ZIJN VAK” strijden alle kandidaten tegen elkaar of alle teams tegen elkaar. Wie smelt als eerst het ijsblokje, wie zegt het langst a, wie blaast als eerst een ballon op maar ook wie rekent als eerst de som uit of lost als eerst de puzzel op, wie houdt het langst de zak aardappelen omhoog, of wie slaat de spijker er zo snel mogelijk in. Na elke ronde valt er iemand of een team af.

Tijdens het spel is er tijd voor een echte Hollandse snack en een drankje.
incl. tocht
incl. lekkers
incl. Fietsen
incl. Hollandse Snack
incl. spel ieder zijn vak
excl. bbq/dinner

€ 57,50 p.p. excl. BTW uitgaande van 45 personen

Sluit deze dag af met een gezellige bbq op unieke recreatie locatie. De locatie heeft strand en zwem mogelijkheid een potje Beach volley is ook mogelijk. Vanaf deze locatie is het 20 minuten fietsen naar het centrum van Nijmegen. De Fietsroute brengt alle deelnemers terug naar het eindpunt.    

Bbq menu luxe  27,50 p.p.  Bestaande uit een variatie van 5 stukken vlees/vis per persoon (gemarineerde grote sate, (in eigen keuken gemarineerd en geregen) gekruide lamskoteletten, mild en zacht van smaak, Rib eye steek, Sjasliek spies, gemarineerde zalmspies, Gamba’s, Tilapia filet.), diverse salades, sauzen en brood. Excl. drinken.

Drank afkoop is mogelijk, wij adviseren u om te kiezen voor 5 drankjes p.p. voor 10,- p.p. uit ervaring weten we dat dit voldoende is.

1,5 meter activiteiten!

  Contactformulier

  Naam*

  E-mail adres*

  Adres*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoonnummer*:

  Aantal personen:

  Gemiddelde leeftijd van de groep:

  Gewenste datum:

  BoekingOfferte

  Vragen/opmerkingen

  captcha

  Vul bovenstaande code in

  * = Verplicht om in te vullen.

  Ieder zijn vak corona proof fietstocht
  corona proof fietstocht ieder zijn vak … 1,5 meter spelen.

  admin