Buitengewone activiteiten Nijmegen
0 0
Read Time:2 Minute, 27 Second

ZIN IN EEN FEESTJE?
BRICOJA HEEFT ZIJN BUITENLOCATIE AANGEPAST ZODAT DEZE TE HUUR IS VOOR BUITENFEESTJES.

BUITENLOCATIE TE HUUR VOOR FEEST OF BBQ.
Ook in de herfst en winter is er mogelijkheid. 

 

BUITENGEWONE ACTIVITEITEN OP ONZE BUITENLOCATIE
10 MINUTEN VAN HET CENTRUM VAN NIJMEGEN.
Heeft u wat te vieren dan kunnen wij u van dienst zijn..

Een Buitenlocatie die zeer geschikt is voor bedrijfsuitjes, familiebijeenkomsten, vergaderingen, workshops, buitenfeestjes, bbq of kookworkshop op echt vuur. We ontvangen u en uw gasten op onze gezellige locatie. Alles ademt warmte en gezelligheid, natuur en uiteraard feest, hapjes en drinken. Iedereen voelt zich gelijk helemaal thuis. We verwelkomen u graag in onze wondere wereld van onze oude legertent die wanneer u er binnen stapt meeneemt in de dromerige wereld van de disco en hippie tijd. Ons kampvuur geeft u extra romantiek en een gevoel van echt even weg zijn.  Creatieve bijeenkomsten, groen basic vergaderen, out of the box heisessies, outdoor teambuilding en inspiratiedagen krijgen op ons terrein de ruimte. Maar ook is er de mogelijkheid een geweldig en sfeervol buitenfeest te houden.  Ons veelzijdig terrein biedt eindeloze mogelijkheden voor de ideale invulling van jouw evenement.

Het centrale punt op onze buitenlocatie is de sfeervol ingerichte 6×10 legertent.  De buitenlocatie geeft u de mogelijkheid om een feest te houden. De tent is ingericht met  bierbanken en tafels om de tent heen staan diverse sta tafels.  Het is mogelijk om een gas bbq te huren. Beleef een toffe tijd met vrienden, familie of collega’s. Naast deze tent is er een gezellige zitkuil die overkapt is door luifel. 

 

feestlocatie nijmegen buiten
gezellige buitenlocatie voor feest of bbq

Buitenbar & Shelter

*** De locatie heeft een eigen buitenbar, koeling, banken en statafels en een kleine zitkuil.

Aan de zijkant van de tent staat onze buitenbar , in ons keetje vindt u onze koelingen die wij voor u vullen met bier, fris en wijn, jus, appelstap, icetea. Mocht u andere drankjes willen nuttigen dan geeft u dat van te voren door en wij zorgen dat het er is.
Draai gezellige muziek via uw telefoon of huur een DJ in.(tot00.00 uur)  Wilt u liever relaxt praten of elkaar op een andere manier ontmoeten onze kampvuurkuil met shelter zorgt voor een extra outdoor sfeertje. 

Aan de zijkant van de tent staat onze buitenbar , in ons keetje vindt u onze koelingen die wij voor u vullen met bier, fris en wijn, jus, appelstap, icetea. Mocht u andere drankjes willen nuttigen dan geeft u dat van te voren door en wij zorgen dat het er is. Draai gezellige muziek via uw telefoon of huur een DJ in.(tot00.00 uur) Wilt u liever relaxt praten of elkaar op een andere manier ontmoeten onze kampvuurkuil met shelter zorgt voor een extra outdoor sfeertje.

buitenlocatie te huur
dj henry op onze buitenlocatie te huur

ZIN IN EEN FEESTJE NEEM VOOR ONZE PRIJZEN EN BESCHIKBARE DATA CONTACT OP 0650432462. Geen gehoor? App ons!

  Contactformulier

  Naam*

  E-mail adres*

  Adres*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoonnummer*:

  Aantal personen:

  Gemiddelde leeftijd van de groep:

  Gewenste datum:

  BoekingOfferte

  Vragen/opmerkingen

  captcha

  Vul bovenstaande code in

  * = Verplicht om in te vullen.

  BUITEN ACTIVITEITEN, Events, personeelsfeesten, uitjes, bedrijfsactiviteiten, attractieverhuur, teambuilding, vlotten, klimwand, boogschieten

  About Post Author

  admin

  Happy
  Happy
  0 %
  Sad
  Sad
  0 %
  Excited
  Excited
  0 %
  Sleepy
  Sleepy
  0 %
  Angry
  Angry
  0 %
  Surprise
  Surprise
  0 %

  Door admin