BUITENLOCATIE TE HUUR VOOR FEEST OF BBQ

buitenlocatie te huur

BUITENGEWONE ACTIVITEITEN OP ONZE BUITENLOCATIE.
10 MINUTEN VAN HET CENTRUM VAN NIJMEGEN.

Nieuw bij Bricoja,

Buitenlocatie die zeer geschikt is voor bedrijfsuitjes, familiebijeenkomsten, vergaderingen, workshops, buitenfeestjes, bbq of kookworkshop op echt vuur. We ontvangen u en uw gasten op onze gezellige locatie.

Alles ademt warmte en gezelligheid, natuur en uiteraard feest, hapjes en drinken. Iedereen voelt zich gelijk helemaal thuis. We verwelkomen u graag in onze wondere wereld van onze
oude legertent die wanneer u er binnen stapt meeneemt in de dromerige wereld van de disco en hippie tijd. Ons kampvuur geeft u extra romantiek en een gevoel van echt even weg zijn. Creatieve bijeenkomsten, groen basic vergaderen, out of the box heisessies, outdoor teambuilding en inspiratiedagen krijgen op ons terrein de ruimte. Maar ook is er de mogelijkheid een geweldig en sfeervol buitenfeest te houden. Ons veelzijdig terrein biedt eindeloze mogelijkheden voor de ideale invulling van jouw evenement.


Het centrale punt op onze buitenlocatie is de sfeervol ingerichte 6×10 legertent. De buitenlocatie geeft u de mogelijkheid om een feest te houden. De tent is ingericht met bierbanken en tafels om de tent heen staan diverse sta tafels. Het is mogelijk om een gas bbq te huren.


Beleef een toffe tijd met vrienden, familie of collega’s. Naast deze tent is er een gezellige zitkuil die overkapt is door luifel.


*** De locatie heeft een eigen buitenbar, koeling, banken en statafels en een kleine zitkuil.


Aan de zijkant van de tent staat onze buitenbar , in ons keetje vindt u onze koelingen die wij voor u vullen met bier, fris en wijn, jus, appelstap, icetea. Mocht u andere drankjes willen nuttigen dan geeft u dat van te voren door en wij zorgen dat het er is.


Draai gezellige muziek via uw telefoon of huur een DJ in. (tot00.00 uur). Wilt u liever relaxt praten of elkaar op een andere manier ontmoeten onze kampvuurkuil met shelter zorgt voor een extra outdoor sfeertje.

Interesse in een leuk feest, op een unieke locatie dicht bij het centrum van Nijmegen. Bel of vraag vrijblijvend naar informatie via info@bricoja.nl op 0650432462. Nemen wij de telefoon niet op app ons dan nemen wij contact met u op.

buitenlocatie te huur
dj henry op onze buitenlocatie te huur